Tietosuojaseloste ja rekisteriseloste

Tietosuojaseloste ja rekisteriseloste

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Lahjakorttilomake

Rekisterinpitäjä on Teramus Oy ja henkilötietojen käsittelijä on Comtieto Oy.
Teramus Oy tilauslomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan lahjakortin tilausta varten ja tarvittaessa tilauksen edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
Annettujen tietojen perusteella syntyy lahjakortti-henkilörekisteri.
Rekisterin rekisterinpitäjä on Teramus Oy. Yhteyshenkilönä toimii Seppo Pehkonen (kts. Teramus Oy – henkilöt välilehti).
Rekisteri koostuu sähköisesti annettujen tilausten sisältämistä tiedoista sekä tilauksen tekijän IP-osoitteesta
Tiedot säilytetään, kunnes tilaus on käsitelty. Kuitenkin enintään kolme kuukautta.
Tietoja annettaessa tiedot suojataan verkossa/tiedonsiirron aikana
TLS- ja SSL-suojattua yhteyttä hyödyntäen. Tilausvahvistus lähetetään myös tilaajalle sähköpostin välityksellä ja tässä yhteydessä tietojen suojausta ei voida taata tilaajan käyttämän sähköpostijärjestelmän osalta.

Tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Tietoja lähettäneellä on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot
ja oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.

Evästeet

Evästeiden käyttö Teramus Oy:n verkkosivustolla

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen.

Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Käytämme kävijöiden seurannassa Google Analytics -palvelua.

Emme kuitenkaan seuraa IP-osoitteita (käytämme IP-anonymization -tilaa).

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet tehnyt tilauksen Teramuksen verkkosivun kautta voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Emme toimita tietoja kolmansille osapuolille.

Omat yhteystietosi

Fysioterapia Teramus Munkka
Laajalahdentie 16 b, 00330 Helsinki
p.(09) 445 045, info@teramus.fi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Teemme ilmoituksen lain vaatimuksen mukaisesti

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme suorita henkilötietoon liittyävää automaattista päätöksentekoa tai profilointia.

Teramus-lahjakortti tietosuojaseloste

  • Rekisterinpitäjä on Teramus Oy ja henkilötietojen käsittelijä on Comtieto Oy.
  • Teramus Oy tilauslomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan lahjakortin tilausta varten ja tarvittaessa tilauksen edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Annettujen tietojen perusteella syntyy lahjakortti-henkilörekisteri.
  • Rekisterin rekisterinpitäjä on Teramus Oy. Yhteyshenkilönä toimii Seppo Pehkonen (kts. Teramus Oy – henkilöt välilehti).
  • Rekisteri koostuu sähköisesti annettujen tilausten sisältämistä tiedoista sekä tilauksen tekijän IP-osoitteesta
  • Tiedot säilytetään, kunnes tilaus on käsitelty. Kuitenkin enintään kolme kuukautta.
  • Tietoja annettaessa tiedot suojataan verkossa/tiedonsiirron aikana

TLS- ja SSL-suojattua yhteyttä hyödyntäen. Tilausvahvistus lähetetään myös tilaajalle sähköpostin välityksellä ja tässä yhteydessä tietojen suojausta ei voida taata tilaajan käyttämän sähköpostijärjestelmän osalta.

  • Tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle.
  • Tietoja lähettäneellä on oikeus saada tarkistaa lähettämänsä itseään koskevat tiedot

ja oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste (sijainti https://www.teramus.fi/tietosuojaseloste_ja_rekisteriseloste)

  1. Rekisterinpitäjä

Teramus Oy Laajalahdentie 16 b, 00330 Helsinki p.(09) 445 045, info@teramus.fi

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Seppo Pehkonen, Teramus Oy

  1. Rekisterin nimi

Teramus Oy:n lahjakortti.

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Teramus Oy tilauslomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan lahjakortin tilausta varten ja tarvittaessa tilauksen edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.

  1. Rekisterin tietosisältö

Antajan ja saajan nimi ja sähköpostiosoite; Osoite; Puhelinnumero; Vierailuajankohta; IP-osoite

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta  EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu riittävän turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.